Söndag

Helgen har gått i lugnets tecken vilket har varit så skönt. I fredags var jag och Filippa iväg och handlade på Coop en sväng och hon satt så bra i vagnen. Synd hon inte har tålamod en längre stund, förstår inte varför hon absolut hatar att sitta där och i bilen! Hoppas det blir bättre med tiden så man faktiskt kan ut och gå en längre sväng utan att hon gallskriker. Längtar också tills vi får byta till en riktig bilbarnstol! Då kanske det blir lite lättare när hon får sitta upp ordentligt, tror det är det som är jobbigt för henne just nu. Att inte kunna se ut så mycket.. Förstår henne dock till fullo, jag blir åksjuk om jag måste sitta i baksätet oavsett ljust eller mörkt ute.

Kvällen spenderade vi framför teven med lite tacos som var från torsdagen. Marcus var iväg så vi fick oss en liten tjejkväll! Pyjamas och mat blandat med lite bus, vad mer kan man begära? 

Igår gjorde vi inte så mycket mer än att packa ner lite prydnadssaker i kartonger, det är alltså 10 dagar kvar innan vi bor i hus! HUS?! Så nära nu!!

Just nu ligger Filippa och sover så gott bredvid mig. Hon sover i princip hela nätter förutom en liten matsväng vid 03-04 snåret. Kan säga att denna mamman är nöjd över det, trots tänder som spökar så sover hon gott! 

Har även bestämt mig för att det är dags att börja ta tag i vad jag äter och att jag MÅSTE börja röra på mig. Aldrig känt mig så äcklad av min egen kropp som jag gör nu. Svagare än någonsin och nej bara nej. Nu är det slut med dålig mat och för lite motion. Dags att hitta tillbaka till mig själv igen, känner mig väldigt peppad på det nu. Kanske man investerar i ett gymkort framöver, men det får bli längre fram isåfall! Skulle helst vilja köpa ett löpband och ha hemma, vore så mycket enklare då jag skäms på gym haha.

Ha en trevlig söndag! 

(null)

Fröken som älskar mat! 

emiliejonsson.blogg.se

En 22-årig Piteåbo och mamma till Filippa!

RSS 2.0