29/11


Glest med uppdatering här, varför vet jag egentligen inte men det kommer väl och går i perioder! Här hos oss händer det säkert nånting varje dag. Packat upp Filippas rum helt och hållet och det var väl på tiden vill jag lova. Dock så ekar det ännu en gång där inne så nu måste jag luska ut vad vi ska hitta på för att fixa det! 

Julen smyger sig på och nu har alla fönster fått sig antingen en ljusstake eller stjärna! Lite annat smått har jag också dragit fram. Julgran som saknas och sen får det räcka! Blir lätt så plottrigt och det är något som jag absolut inte klarar av. Less is more! 

Helgen som var så åkte jag iväg för andra gången sen Filippa föddes, gick betydligt sämre denna gången då hon vägrade somna så jag fick åka hem. Sånt som händer! 

Igår hade vi besök av min nyfunna vän Victoria och med sig hade hon lunch! Surr och skratt avrundades med att jag mötte upp fina Dinah för shopping och sushimiddag. Bara hon och jag utan barn! Skööööönt att få njuta av sin mat och kolla runt i butiker i lugn och ro. En väldigt bra dag! 

För tillfället sover lillan i mitt knä och sen blir det glöggpremiär för detta året! Hjortronglögg som är favoriten, mysigt!

Ha det fint så länge!


(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 
(null)
Två favoriter😍



emiliejonsson.blogg.se

En 22-årig Piteåbo och mamma till Filippa!

RSS 2.0