28/12

Trött slut och känner bara allmänt blä just nu. Får inte sova ordentligt på nätterna då hon tycker det är perfekt att vara i full rulle då, vilket jag uppskattar men ändå inte haha! Hon mår ju bra med andra ord vilket är fantastiskt men mamman här skulle gärna sovit dessa timmar istället!


Inget speciellt har hänt dessa dagar, idag var jag ner på stan i hopp om att hitta något fint att ha på mig på nyår men icket det. Förstår inte heller blickarna när man står och kollar på klänningar som inte är på en mamma-avdelning? Jag kan ju fortfarande ha min storlek som jag haft innan på överdelar osv, så sjävklart tittar jag efter kläder på vanliga avdelningen också. Vill ju kunna använda plaggen även efter bebis är född. 

Fick med mig lite nytt smink och en fin body som var på rea idag, kunde inte motstå!

Vi har bäddat in våra nya täcken och kuddar nu på eftermiddagen och det är typ himmelskt att krypa ner i sängen! Oj vad jag kommer somna gott idag😃

Skruvat ihop skötbordet gjorde vi också efter middagen som fick bli en wokad biff med nudlar. 100 dagar kvar till sjunde april!!!! Woohoo.

Nu ska jag duscha och sedan gå och lägga mig, är såå trött!! Kram på er.


En skötbädd ska köpas och här är några favvoplagg😍
Hon kramas så mycket med sin favvonalle❤️

emiliejonsson.blogg.se

En 22-årig Piteåbo och mamma till Filippa!

RSS 2.0